Pūļa finansēšanas portāls Projektu Banka

Pūļa finansēšanas projekts – ProjektuBanka.lv

Lai laba ideja kļūtu par labu plānu, ir jāatrod īstais gals, no kura ķerties klāt. Kad ir idvesma un ideja, ar ko sākt, ir nepieciešams finansiāls atbalsts. Šajā brīdī palīgā nāk portāls ProjektuBanka.lv, kas ir pūļa finansēšānas projekts un ļauj katram kaut ar nelielu ieguldījumu sniegt savu artavu.

IT House izstrādāja projektu izmantojot Ruby on Rails programmēšanas valodu. Par pamatu ņemts tirgū pieejams atvērtā koda risinājums, kurš pielāgots Latvijas tirgus vajadzībām, kā arī tika izstrādāts mūsdienīgs dizains, implementētas tāds maksājumu vārtejas kā Swedbank maksājumu portāls, iespēja norēķināties tādām bankām kā – SEB, Citadele, Nordea, kā arī veikt masājumu ar Paysera un Paypal.

IT House projektu izstrādāja uz pūļa finansēšanas rīka neighborly.com, kurš ir programmēts Ruby on Rails programmēšanas valodā. which is built on Ruby on Rails. Tā kā pamatfunkcionalitāte tiek nodrošināta, galvenais IT House izstrādātāju uzdevums bija pieslēgt dažādas maksājumu vārtejas. Projektā iespējams norēķināties ar tādām sistēmām kā FirstData, Paypal, Swedbank payments, SEB bank payments, and Paysera.

Ready to start a project with IT House right now

Citi Ruby on Rails projekti

Veidot mūsdienīgu tīmekļa lietojumprogrammu ir izaicinošs process. Ruby on Rails padara šo procesu daudz vienkāršāku un patīkamāku.

Sharetribe GO core development

, ,

E-komercijas portāls Brill & Co

,

Intranet izstrāde PATA

,

ProjektuBanka – pūļa finansēšana projekts

,