Iepazīšanās portāls ActivityDate

ActivityDate.com  – pielāgotas web aplikācijas izstrāde, izmantojot Ruby on Rails

ActivityDate ir pirmais iepazīšanās portāls, kurš balstīts uz iepazīšanos darot konkrētas aktvitātes, cilvēkiem ar vienādām interesēm. Cilvēkiem tiek piedāvāta iespēja kopā doties svinīgās vakariņās, dejot, ceļot, sportot vai kopīgi doties ceļojumis, lai iepazītos ar kultūru vai biznesu. Tādējādi iepazīšanās var notiekt nepiespiestā un vieglā veidā.

IT House iepazīšanās portāla būvēja pilnā izstrādes ciklā sākot ar plānošanu, dizaina izstrādi, programmēšanu un beidzot ar testēšanu. Portāls izstrādāts izmantojot Ruby on Rails.

Ilgākā laika posmā ActivityDate projekts tiks izstrādāts no nulles. Šajā iepazīšanās vietnē lietotāji var piereģistrēties, aizpildīt savu profilu, paralēli sistēma pārbauda, vai profils tiek aizpildīts pilnvērtīgi, ja, nē, lietotājam tiek atgādināts par trūkstošo informāciju. Pilnvērtīga informācija lietotāju profilos mēģina izskaust viltus lietotājus.

Balstoties uz profilā sniegto informāciju un norādītajām interesēm, lietotāji varat meklēt otru pusi. Papildus tipiskām iepazīšanās vietnēm ActivityDate organizē svinīgus pasākumus visā pasaulē. Visbiežāk šī kopiena tiekas Dubaijā. Kā arī šajā portālā lietotāji var iepazīties kopīgi ceļojot vai satiekot cilvēkus, kas ir atvērti uzņemt viesus savā mītnes zemē.

Sāc savu projektu ar IT House jau tagad

Citi mūsu izstrādāti Ruby on Rails projekti

Veidot mūsdienīgu tīmekļa lietojumprogrammu ir izaicinošs process, un Ruby on Rails padara šo procesu daudz vienkāršāku un patīkamāku.

Sharetribe GO core development

, ,

E-komercijas portāls Brill & Co

,

Intranet izstrāde PATA

,

ProjektuBanka – pūļa finansēšana projekts

,